Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de cebolla, en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 250 g de ejotes congelados
- 30 g de licor de naranja (p.ej. Cointreau o Grand Marnier)
- 200 g de jugo de naranja, recién exprimido
- 30 g de agua
- 1 cda de azúcar
- 1 cda de vinagre
- ½ cdita de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 600 g de salmón fresco en filetes con piel, sin espinas (4 piezas)
- 4 cda de aceite vegetal
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 ramita de tomillo fresco
- sal para espolvorear
- aceite de oliva para regar
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 6424 kJ / 1536 kcal
- Eiwitten
- 128.1 g
- Koolhydraten
- 41.9 g
- Vetten
- 94.7 g
- Verzadigd vet
- 15.9 g
- Vezels
- 9.2 g
- Natrium
- 1084.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ceviche de pescado
3h 25min
Atún con salsa Vierge
50min
Salmón con hongos y puré de papa
45 Min
Salmón asado con miso y salsa picante gochujang
7 Std. 30 Min
Ensalada cremosa de camarones
35 Min
Chuletas de cerdo con salsa de piña y patatas asadas al vacío TM6
3h 25min
Filete de res con arroz, almendras y arándanos TM6
1 Std. 40 Min
Ensalada de salmón con arándanos
40min
Pasta con camarones y chícharos
40min
Pulpo en chile morita TM6
1 godz. 30 min
Pay de plátano cremoso TM6
3h
Camarones salteados a los tres chiles
1 godz. 30 min