Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 100 g de agua
- 80 g de vino blanco
- 60 g de manteca de cerdo
- 25 g de aceite de oliva extra virgen
- 10 g de levadura seca
- 1 pizca de azúcar
- 500 g de harina de trigo
- 2 huevos
- 10 g de sal
Carne marinada
- 600 g de lomo de cerdo, en rebanadas (aprox. 2 cm de grosor, 5 cm x 5 cm)
- 250 g de agua
- 1 cdita de sal
- 1 cdita de paprika
- ½ cdita de pimienta negra molida
Huevos
- 4 huevos
- agua, para llenar hasta la marca de 1 l
Montaje
- 150 - 200 g de chorizo, en rebanadas (0,5 cm)
- 100 g de jamón Ibérico, en rebanadas
- 1 yema de huevo, batida, para barnizar
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 1118.2 kJ / 267.3 kcal
- Eiwitten
- 13.9 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 261.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Masa para pizza
1 godz.
Azúcar glass (200 g)
5 min
Azúcar glass (100 g)
5 min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (Hestan Cue™)
40 min
Lomo de cerdo envuelto en tocino y mantequilla bbq Al vacío TM6
1 godz. 45 min
Fatayer con queso y menta
1 godz. 5 min
Pan molido grueso
10 min
Salsa de caramelo TM6
1 godz. 30 min
Explosión de vainilla TM6
1 godz. 30 min
Azúcar glass
5 min
Galletas de mantequilla y chocolate TM6
1 godz.
Empanada de bonito
1 Std. 20 Min