Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 oz cheddar cheese, cut into pieces
- 40 oz water
- 8 oz ground beef
- ½ - 1 tsp salt, plus extra to season beef, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season beef, to taste
- 8 oz dried elbow macaroni pasta
- extra virgin olive oil, to drizzle
- 1 oz unsalted butter
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 2 tbsp tomato paste
- 1 oz all-purpose flour
- ½ tsp chili powder
- ½ tsp paprika
- 15 oz canned diced tomatoes, with juices
- 4 oz milk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1841.2 kJ / 440.1 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 38.9 g
- Vetten
- 22.5 g
- Verzadigd vet
- 11.3 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 538.8 mg
Alternatieve recepten
Chicken Tetrazzini
40min
Sausage and Red Pepper Pasta
45min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 Std.
Fettuccine Alfredo
40min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1 Std.
Beef Ragout with Macaroni
30 Min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40min
Muffin Pan Lasagnas
1 Std.
Spicy Sausage Macaroni and Cheese
1 Std.
Macaroni and Cheese
35 Min
Beef Lasagna
2 godz. 5 min
Salisbury Steak TV Dinner
1 Std.