Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 oz cheddar cheese, cut into pieces
- 40 oz water
- 8 oz ground beef
- ½ - 1 tsp salt, plus extra to season beef, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to season beef, to taste
- 8 oz dried elbow macaroni pasta
- extra virgin olive oil, to drizzle
- 1 oz unsalted butter
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 2 tbsp tomato paste
- 1 oz all-purpose flour
- ½ tsp chili powder
- ½ tsp paprika
- 15 oz canned diced tomatoes, with juices
- 4 oz milk
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1841.2 kJ / 440.1 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 38.9 g
- Vetten
- 22.5 g
- Verzadigd vet
- 11.3 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 538.8 mg
Alternatieve recepten
Macaroni and Cheese
35min
Beef Ragout with Macaroni
30min
Pork Pilaf
45min
Sausage and Red Pepper Pasta
45min
One Pot Ravioli Soup
30min
Fettuccine Alfredo
40min
Deli Macaroni Salad
1h 45min
Chicken "Fried" Steak
45min
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Creamy Buffalo Chicken Pasta
1h 20min
Loaded Potato Soup
30min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1h