Apparaten en Accessoires
青木瓜燉排骨
Voorbereiding 10min
Totaal 45min
2 人份
Ingrediënten
-
水800 克
-
嫩薑 切片15 克
-
排骨 切塊(約4公分),預先川燙去除血水200 克
-
青木瓜 去皮,去籽,切塊(約3公分)200 克
-
鹽¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
252.3 mg
Eiwitten
18.6 g
Calorieën
1328.8 kJ /
317.6 kcal
Vetten
23.4 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
3181.4 g
Koolhydraten
7.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
產後補給
64 recepten
Taiwan
Taiwan
Misschien vind je dit ook leuk...
安城牛肉湯
1u. 10min
蛤蜊蒜頭雞湯
1u. 30min
酸辣湯
55min
泡菜年糕湯
40min
韓國牛肉海帶湯
40min
海味濃湯
50min
野菇濃湯
40min
麻辣鍋湯底
55min
冰糖銀耳燉水梨
1u.
蒜香蛤蜊卜卜鍋
Geen beoordelingen
竹筍蛤蜊雞湯
Geen beoordelingen
糯米人蔘雞湯
Geen beoordelingen