Compatibele versies
Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de centeno
- 190 g de agua
-
150
g de harina integral de centeno
of 150 g de harina de centeno - 15 g de pie de masa de centeno
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 160 g de agua fría
- 100 g de queso fresco con 20% de grasa (tipo quark)
- 400 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 3 cucharaditas de hierbas provenzales secas
- 1 cucharadita de pie de masa de centeno
- 1 cucharada de agua
- 3 - 4 hojas de salvia fresca
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 10138 kJ / 2423 kcal
- Eiwitten
- 88.6 g
- Koolhydraten
- 406.3 g
- Vetten
- 47.7 g
- Verzadigd vet
- 20.9 g
- Vezels
- 28.4 g
- Natrium
- 5321.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Masa madre de centeno
96u. 20min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Baguettes parisiennes
15hod. 30min
Pan retorcido con masa madre
16 Std.
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16 Std. 15 Min
Pan de espelta y trigo sarraceno
1h
Pan Venecia
17 Std. 10 Min
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Pan gallego con masa madre
15hod. 30min
Pan de trigo con masa madre
15h