![Thunfisch-Ei-Creme mit Avocado auf Baguette Thunfisch-Ei-Creme mit Avocado auf Baguette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0f26201d-2ec0-4fa0-961e-49831790914d/Derivates/20382100-6ff5-45a6-b3bb-84aae309c1e8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Wasser
- 4 Eier
- 1 Dose Thunfisch, in Öl (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
- 100 g Schmand
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen, und etwas mehr zum Bestreuen
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Bestreuen
- 1 Baguette
- 1 Avocado, reif, in dünnen Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2094 kJ / 500 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eiersalat mit gebratenen Garnelen
50 min
Den Helder (Matjes-Tatar)
35 min
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10 Min
Avocado-Ei-Spread
25 Min
Lachsschnitte mit Avocadocreme
20 min
Thunfisch-Salat mit Bulgur und Kidneybohnen
45 min
Eiersalat mit Putenbrust
45 min
Thunfisch-Oliven-Täschchen
1 godz. 15 min
Thunfisch-Crostini
20 min
Warmer Zucchini-Champignon-Salat mit Feta
40 min
Tonno-Toastbrötchen
20 min
Schinken-Rucola-Aufstrich
15 min