Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinado
- 1000 g de plateada de vacuno, cortada en trozos de 150 g aprox.
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 50 g de aceite de oliva
-
30
g de vinagre balsámico
of 30 g de vinagre de vino tinto
Cocción
- 150 g de zanahoria cortada en trozos
- 150 g de cebolla cortada en cuatro
- 100 g de pimentón rojo en trozos
- 1 hoja de laurel
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de orégano
- ½ cucharadita de merquén (opcional)
- 300 g de vino blanco
- 200 g de agua
-
1
cucharadita de concentrado de caldo de verduras casero
of 1 pastilla de caldo de verduras - 50 g de concentrado de tomate
- 20 g de ketchup
- 1 cucharada de salsa inglesa
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2348 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 52.7 g
- Koolhydraten
- 17.1 g
- Vetten
- 26.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta de ave palta y ave pimentón
35 min
Pastelera de choclo
1h
Pisco sour
10min
Pebre
20 min
Cóctel pisco sour
10min
Sopaipillas chilenas
45 min
Pan amasado
55 Min
Queque clásico
1 godz. 20 min
Chupe de locos
1 godz. 20 min
Charquicán con charqui
1h 10min
Sofrito chileno
20 min
Porotos granados con mazamorra
1h 15min