Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g água
- 1 c. chá de açúcar amarelo
-
25
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 100 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 700 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
- 2 c. chá de orégãos
- 120 g azeitonas pretas s/ caroço
- 2 latas de sardinha em molho de tomate cortadas em metades
- 2 c. chá de flor de sal
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2987 kJ / 714 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 88 g
- Vetten
- 31 g
Alternatieve recepten
Focaccia de alecrim e tomate seco
1h 20 min
Bola rápida de carne
55min
Focaccias
2h
Focaccia com azeitona e alecrim
72 godz.
Trança
2h 20min
Queijos labna
72 godz.
Focaccia recheada
1h 25min
Pão de legumes assados
2h 30 min
Focaccia de espargos verdes e queijo parmesão
3h 40min
Bola de carne
1h 20 min
Muffins com chourição e azeitona
40min
Queques de bacon e milho
40min