Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di cipolle rosse di Tropea
- 800 g di zucchero
- 4 foglie di alloro fresche, lavate e asciugate
- 1 stecca di cannella (in 2 pezzi)
- 6 chiodi di garofano
- 100 g di uva sultanina
- 100 g di vino bianco secco
- 200 g di aceto di vino rosso
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 268 kJ / 64 kcal
- Eiwitten
- 0.2 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Confettura di fichi e mandorle
1h 35min
Confettura di pere e scorzette di limone
1h 10 min.
Confettura di pesche
1h 20min
Confettura di ananas e pepe rosa
55 min
Confettura di peperoncini piccanti
35 min
Confettura di cachi
55 min
Confettura di pomodori verdi e zenzero
1 Std. 30 Min
Marmellata di pomodori verdi
25h 10 min
Confettura di fichi
1h
Dado granulare
8 godz. 15 min
Confettura di pesche ed amaretti
1 Std. 30 Min
Confettura di cipolle di Tropea
55 min