Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di cipolle rosse di Tropea
- 800 g di zucchero
- 4 foglie di alloro fresche, lavate e asciugate
- 1 stecca di cannella (in 2 pezzi)
- 6 chiodi di garofano
- 100 g di uva sultanina
- 100 g di vino bianco secco
- 200 g di aceto di vino rosso
- 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 268 kJ / 64 kcal
- Eiwitten
- 0.2 g
- Koolhydraten
- 16.6 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marmellata di limoni
1h 20 min
Marmellata di arance (TM5)
1h 10min
Confettura di ananas e zenzero
40 min
Confettura di fragole al balsamico
1h
Confettura di pomodori verdi e zenzero
1h 30min
Marmellata di pomodori verdi
25h 10 min
Confettura di fichi
1h
Confettura di pere e scorzette di limone
1h 10min
Confettura di peperoncini piccanti
35 Min
Marmellata di mandarini
1h 20 min
Marmellata di pompelmo rosa
1h 20 min
Confettura di cipolle di Tropea
55 min