Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di peperoni verdi, a pezzi (4 cm)
- 150 g di peperoni rossi, a pezzi (4 cm)
- 60 g di scalogno
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di pepe di Cayenna macinato
- 1 cucchiaino di paprica
- ¼ di cucchiaino di cumino in polvere
- 40 g di concentrato di pomodoro
- 400 g di cervelat, senza pelle, tagliate per il lungo, a fette (1 cm)
- 1 scatola di polpa di pomodoro (400 g)
- 1 cubetto di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- ½ cucchiaino di sale
- 1 scatola di fagioli rossi, lavati, sgocciolati (peso netto sgocciolato: 290 g)
- 100 g di panna acida
- 3 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2321 kJ / 559 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestrone con ceci
40 Min
Pasta con salsa al tonno
30 Min
Gugelhopf veloce
Geen beoordelingen
Torta salata alle verdure (TM6)
25 Min
Chana masala
45 Min
Picnic: insalata di patate, dip alla rucola e pomodori, pane di farro, ciambella al limone
Geen beoordelingen
Dressing al peperoncino e ginger
5 Min
Flan di semolino
1 Std. 15 Min
Soupe de chalet
40 Min
Vellutata di pomodoro
10 Min
Spiedini di tacchino
1 Std.
Filetto di maiale al forno con riso
1 Std. 20 Min