Glutenfri rullekake med bringebærkrem

Glutenfri rullekake med bringebærkrem

Geen beoordelingen
Voorbereiding 30min
Totaal 25u. 40min
10 porsjoner

Ingrediënten

Royal Icing Snøkrystaller
  • eggehvite fra et stort egg (se tips)
    1
  • melis
    200 g
  • sitronsaft, ferskpresset
    ¼ ts
  • kokosnøtt, tørr, usøtet til dryssing
    1 ss
Sukkerbrød
  • egg, store (63-73 g)
    4
  • finkornet sukker pluss 2-3 ss til dryssing
    110 g
  • glutenfri melblanding, hvit
    120 g
Mascarponekrem
  • kremfløte
    500 g
  • mascarpone
    100 g
  • melis
    2 ss
Dekorering
  • bringebærsyltetøy
    200 g
    jordbærsyltetøy
  • bringebær
    150 g
  • hvit sjokolade revet
    100 g
  • kokosnøtt, tørr, usøtet
    20 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porsjon

Natrium 88 mg
Eiwitten 6 g
Calorieën 2501 kJ / 600 kcal
Vetten 39 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 24 g
Koolhydraten 55 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen