Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biszkopt
- 6 jajek
- 230 g cukru
- 1 szczypta soli
- 200 g mąki pszennej, tortowej
- 1 czubata łyżeczka proszku do pieczenia
- 10 g kakao naturalnego, niesłodzonego
- 65 g likieru pomarańczowego, do nasączenia biszkoptu
- 35 g wody, do nasączenia biszkoptu
Krem
- 170 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 70% kakao, pokrojonej na kawałki
- 150 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 60 g cukru pudru, plus dodatkowa ilość do dekoracji
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 1553.1 kJ / 371.2 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 45.4 g
- Vetten
- 18.1 g
- Verzadigd vet
- 10.5 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 83.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baletki
1 Std. 10 Min
Fizoły ze śliwkami
9 godz. 30 min
Deser makowy
26u. 45min
Drożdżówki Gibassier
2 Std. 10 Min
Trufle rumowe
2 Std. 30 Min
Pierniczki-witrażyki
2 Std. 10 Min
Limonkowe ciasto na zimno
2h 50min
Prowansalski baton z migdałami i miodem
4 Std. 40 Min
Ciasto z kaszą manną i polewą czekoladową ze śliwkami
2 Std.
Czekoladowe słoiczki
40min
Ciasto cytrynowe na parze
2 Std. 20 Min
Szarlotka w kokilkach
1 Std.