Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g masła, pokrojonego na kawałki
- 600 g sera feta, pokrojonego na kawałki
-
1
łyżeczka oregano, suszonego (optioneel)
of 1 łyżeczka bazylii, suszonej (optioneel) - 700 g mleka
-
100
g semoliny, drobnej
of 100 g kaszy manny - ½ łyżeczki soli
- 6 jajek
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 9 - 10 płatów ciasta filo
- zimna woda, do skropienia ciasta
- 1 łyżeczka ziaren sezamu, białego, do posypania (optioneel)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2426.4 kJ / 579.9 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 26.1 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 1040.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Drożdżówki Gibassier
2 Std. 10 Min
Słodkie bułeczki (Navettes)
2h
Ślimaczki drożdżowe z pastą sezamową
2h
Zapiekanka z wołowiny z warzywami
1h 20min
Pie z kiszoną kapustą i mięsem
3h 10min
Kanadyjskie ciasto owocowe
1h 30min
Kluski francuskie z Varomy
20min
Ciasto gruszkowe z cantuccini
2h 20 min
Ciasto z jabłkami
1h 20min
Ciasto makowe z jabłkami
3 Std. 5 Min
Sernik makowy z jabłkami
7h 40min
Sernik wiedeński z polewą czekoladową
8 Std.