Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g d'eau
- 800 g de pommes de terre à chair fondante, de taille homogène lavées et brossées (environ 8 pommes de terre)
- 100 g de jambon cuit coupées en morceaux (2 tranches)
- 150 g de fromage à raclette, coupées en morceaux (6 tranches environ)
- 2 c. à soupe de petits oignons au vinaigre
- 8 cornichons au vinaigre
- du sel
- du poivre moulu
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1547 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin au lard
2 godz. 25 min
Steak haché au gruyère
30 min
Tartines "croque-monsieur"
25min
Galette fourrée jambon-champignons
40 min
Fondue-raclette au mont-d'or
35min
Pommes de terre farcies au chorizo
50min
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1h
Mini-croque-monsieur béchamel-jambon
40 min
Pommes de terre farcies
1 Std. 15 Min
Feuilleté comtois
1h 5min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25min
Ch'tiflette (tartiflette au maroilles)
1h 25min