Apparaten en Accessoires
Vitela tonnata
Voorbereiding 10min
Totaal 50min
8 doses
Ingrediënten
Vitela
-
vazia1000 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
água600 g
Molho tonnata
-
óleo350 g
-
ovos2
-
sal½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
limão só o sumo½
-
atum em lata escorrido150 g
-
filetes de anchova15 g
-
alcaparras10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
876.4 mg
Eiwitten
34.6 g
Calorieën
2547.6 kJ /
608.9 kcal
Vetten
52.6 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
6.4 g
Koolhydraten
0.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
150 receitas - As melhores de 2014
150 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je dit ook leuk...
Sopa gratinada de cebola com chouriço
30min
Almôndegas de borrego com molho de iogurte e arroz
40min
Canja fresca de Natal
1u. 15min
Bolo Alasca
8u.
Ovos verdes
40min
Pudim de peixe da avó Titão
2u. 30min
Copinhos
1u. 30min
Guisado de vitela coberto
3u. 30min
Crème au Moulin Vert
40min
Alfajor
1u. 20min
Bolachas panda
1u. 5min
Vitela guisada com massa
9u. 20min