Apparaten en Accessoires
Vitela tonnata
Voorbereiding 10min
Totaal 50min
8 doses
Ingrediënten
Vitela
-
vazia1000 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
água600 g
Molho tonnata
-
óleo350 g
-
ovos2
-
sal½ c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
limão só o sumo½
-
atum em lata escorrido150 g
-
filetes de anchova15 g
-
alcaparras10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
876.4 mg
Eiwitten
34.6 g
Calorieën
2547.6 kJ /
608.9 kcal
Vetten
52.6 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
6.4 g
Koolhydraten
0.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
150 receitas - As melhores de 2014
150 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je dit ook leuk...
Fajitas
30min
Pão preto
2u.
Gelados de gin e pepino
24u. 15min
Panellets
11u. 20min
Terrine de fígados e carne picada
13u.
Aperitivos de cebola caramelizada
50min
Coq au vin
35min
Técnica Penne
Geen beoordelingen
Cocktail rosa
5min
Fondant de chocolate com pimenta rosa
35min
Cocktail neve
15min
Caldo de frango e legumes
45min