Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- 40 g di latte intero
- 50 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 4 g di gelatina in fogli, ammollata per 10 minuti in acqua fredda e strizzata
- acqua, Cognac o altro liquore a piacere q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2301 kJ / 550 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 31.3 g
- Vetten
- 44.4 g
Alternatieve recepten
Panna cotta con salsa al caramello
6ωρ. 20 λεπτ.
Panna cotta
6 godz. 30 min
Spumoso alla ricotta con salsa alle fragole
20 min
Coulis di fragole
20 min
Caramello liquido
35 min
Panna cotta con coulis di albicocche
6 Std. 15 Min
Budino al miele e rum con salsa alle fragole
2 godz. 30 min
Panna cotta ai mirtilli
6 godz. 30 min
Panna cotta al caffè
4 godz. 20 min
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 godz. 20 min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30 min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4 godz. 20 min