Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pie Dough
- 12 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- ½ oz sugar
- ½ tsp salt
- 12 oz unsalted butter, cubed, plus extra to grease
- 4 oz ice cold water
Apple Filling
- 5 oz sugar, plus extra to sprinkle
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- 36 oz dessert apples (e.g. Honeycrisp, Gala, Granny Smith, Empire or Mutsu), cored and cut into wedges (½ in.)
- 2 oz honey
- 1 oz cornstarch
- 1 tsp vanilla extract
- ¼ tsp ground cinnamon
- 1 ½ - 2 oz lemon juice (juice of 1 lemon)
- 1 large egg
- 1 tsp water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2536 kJ / 606 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 162 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orange Curd Tart
1h 20min
Baked Brie Pie
50 Min
Fruit Tart
2h 40min
Eton Mess Parfait with Berry Sauce
9h
Coconut-Lime Crème Brûlée
3 Std. 15 Min
Tangzhong Milk Bread
2 godz. 35 min
Banana Walnut Muffins
35 Min
Apricot and Caramel Carrot Cake
3h 10min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 Std. 40 Min
Cheese Biscuits
20 Min
Apple Pie
3 godz. 30 min
Polvorones - Wedding Cookies
1 godz. 30 min