Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g feijão preto, seco
- 1700 g água
- 100 g cebola
- 3 dentes de alho
- 30 g óleo de girassol
- ½ pimenta dedo-de-moça, cortada ao meio e sem sementes e mais q. b. para decorar
- 150 g bacon em cubos de aprox. 2 cm x 2 cm
- 1 folha de louro seco
- 1 c. chá de sal marinho, mais q. b. para ajustar o sabor
- 2 talos de cebolinhas, picadas
- Voeding
- per 1 porção
- Calorieën
- 1078 kJ / 258 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 643 mg
Alternatieve recepten
Feijão tropeiro
13 Std. 15 Min
Canjica
13 godz. 35 min
Arroz e feijão tradicional
13hod. 20min
Estrogonofe de carne com batatas
1h 20 min
Ragú de carne
45min
Bifinhos acebolados com cerveja, purê de mandioquinha e vagem ao vapor
1h
Frango com quiabo
40min
Creme de milho verde
25 min
Salada de vagem, grão de bico e ricota
35 Min
Molho vinagrete
15min
Pasta de cebola e alho
15min
Macarrão cozido
20 min