Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de aceite de oliva
- 20 g de apio en trozos de 3 cm
- 50 g de zanahoria en trozos de 3 cm
- 60 g de cebolla en trozos
- 500 g de carne de ternera sin nervios en trozos de 3 cm
- 60 g de vino blanco seco
- 300 g de patatas en trozos de 2 cm
- 200 g de tomate troceado en conserva
- 180 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 manzana (de cualquier tipo) descorazonada y en rodajas de 0,5 cm
- 2 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1233 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 28.8 g
- Koolhydraten
- 18.8 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 417.8 mg
Alternatieve recepten
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1 Std.
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1 Std.
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40 Min
Guiso de carne etíope (Zighinì)
1 Std.
Ternera estofada con ñoquis
1 Std. 30 Min
Ternera al ron con setas
25 Min
Guiso de ternera con verduras de invierno y cebada
4h 30min
Estofado de cordero con berenjenas
1 Std.
Estofado de pollo con chorizo y patatas
45 Min
Guiso de ternera y verduras con miso
2h
Ternera en salsa con glaseado (Cocción lenta)
4 Std.
Solomillo de cerdo con garbanzos y acelgas
30 Min