Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mürbeteig
- 40 g Zucker
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 60 g Butter, weich, in Stücken
- 2 Eigelb
- 1 Prise Salz
- 110 g Mehl
Vanillecreme
- 3 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- ½ Vanilleschote, nur das Mark
- 400 g Milch
- 4 Eigelb
- 80 g Zucker
- 30 g Mehl
- 1 Prise Salz
- 10 g Speisestärke
- 100 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 250 g Mascarpone
- 1 geh. TL Vanillezucker, selbst gemacht
Erdbeersauce und Fertigstellung
- 60 g Zucker
- 60 g Wasser
- 250 g Erdbeeren, halbiert
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1475 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 149 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse au Chocolat
3h
Erdbeer-Butterkeks-Dessert
45min
Portugiesische Crème Brûlée
25min
Schokoladenküchlein mit flüssigem Kern
40min
Zitronen-Dessert mit Baiser
50min
Vanille-Cookie-Dough-Eiscreme
5 Std.
Lachsschnitte mit Avocadocreme
20min
Bilbao - Goxua
2h 30min
Schokoladen-Baiser-Auflauf
1h
Schoko-Pistazien-Brownies
1hod. 40min
Joghurt-Kirsch-Riegel
5 Std.
Feta-Briouats mit Pistazien
1h