Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 400 g farinha
- 170 g manteiga
- 80 g água
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de açúcar
Recheio de bacon
- 100 g cebola
- 30 g azeite
- 100 g alho-francês cortado às rodelas
- 100 g cogumelos frescos cortados em quartos
- 100 g bacon cortado em cubos
Recheio de atum
- 100 g cebola
- 30 g azeite
- 5 pés de salsa
- 100 g azeitonas verdes s/ caroço cortadas às rodelas
- 160 g atum em lata escorrido
Creme
- 4 ovos
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
-
200
g natas
of 200 g leite
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 678 kJ / 162 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quadrados de legumes e massa vermicelli
50 Min
Sanduíche com pasta de fiambre em pão de forma
11 Std. 50 Min
Tarte de legumes
1h 15 min
Biscoitos de arroz com doce de morango
40 Min
Crepes de bacalhau
1h 15 min
Minitartes de queijo e fiambre
1 Std.
Quiche de batata e espinafres
1 Std.
Quiche limpa-frigorífico do Natal
1 Std.
Rendas de amêndoa e chocolate
45 Min
Almofadinhas de peru
40 Min
Massa de forno da avó
1 Std.
Canelones com carne picada e molho de vegetais
1 Std.