Compatibele versies
Lombo de salmão em papelote com puré de batata com espinafres
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g lombo de salmão c/ pele
- 2 ½ c. chá de sal
- 1 limão (raspa e sumo)
- 1 ramo de tomilho, só as folhas
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 400 g espinafres descongelados
- 1 pitada de pimenta
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
- 1000 g água
- 200 g leite
- 20 g manteiga
- 1 pitada de noz-moscada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 368 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lombinhos de pescada com alho e coentros e batatinhas
35 min
Arroz de coco e lima com filetes de peixe-espada
25 Min
Dourada recheada com pesto de coentros
50 min
Papelote de pescada com laranja com cuscuz de tomate, pimentos e cebola roxa
35 min
Filetes com espargos e arroz de açafrão
30min
Salmão em papelote com legumes em juliana
35 min
Papelotes de pescada com legumes verdes
30min
Dourada com legumes em papelote
40 min
Arroz com salmão a vapor
30min
Salmão a vapor com puré de brócolos e batata-doce
30min
Salmão ao vapor com puré de cenoura
40 min
Peixe ao vapor com legumes e sopa
40 min