Apparaten en Accessoires
鮮蝦韭菜水餃
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 30min
120 個
Ingrediënten
-
韭菜 切小段(約1公分)130 克
-
韭黃 切小段(約1公分)400 - 500 克
-
鹽1 ¼ 茶匙
-
薑 切塊60 克
-
水90 克
-
豬絞肉600 克
-
蝦仁 切小丁300 克
-
薄鹽醬油45 克
-
香油3 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
白胡椒粉¾ 茶匙
-
水餃皮 (約2斤)120 張
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 個
Natrium
94.2 mg
Eiwitten
1.9 g
Calorieën
152.2 kJ /
36.4 kcal
Vetten
0.9 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
6.7 g
Koolhydraten
5.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
星級主廚 - 吳宜玲
4 recepten
Taiwan
Taiwan