Apparaten en Accessoires
豆腐鮮蝦蒸蛋
Voorbereiding 5min
Totaal 30min
2 人份
Ingrediënten
-
蛋1 顆
-
米酒¼ 茶匙
-
味醂2 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
高湯70 克
-
嫩豆腐 切丁100 克
-
水 (蒸煮用)500 克
-
草蝦仁 去腸泥,切丁6 隻
-
新鮮香菜 (optioneel) 取葉,切碎1 根
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
14.5 g
Calorieën
867 kJ /
207 kcal
Vetten
12.5 g
Vezels
0.5 g
Koolhydraten
9.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
30分鐘料理
11 recepten
Taiwan
Taiwan