豆腐鮮蝦蒸蛋

豆腐鮮蝦蒸蛋

4.6 37 beoordeling
Voorbereiding 5min
Totaal 30min
2 人份

Ingrediënten

  • 1 顆
  • 米酒
    ¼ 茶匙
  • 味醂
    2 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 高湯
    70 克
  • 嫩豆腐 切丁
    100 克
  • (蒸煮用)
    500 克
  • 草蝦仁 去腸泥,切丁
    6 隻
  • 新鮮香菜 (optioneel) 取葉,切碎
    1 根

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 14.5 g
Calorieën 867 kJ / 207 kcal
Vetten 12.5 g
Vezels 0.5 g
Koolhydraten 9.5 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...