Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 dentes de alho
- 150 g cebola cortada em metades
- 40 g azeite
- 2 - 3 c. chá de sal
- 3 c. chá de açúcar
- 3 c. chá de orégãos (optioneel)
-
3
c. chá cheias de caldo de legumes caseiro
of 3 cubos de caldo de legumes esfarelado - 3000 g tomate cortado em quartos
- 300 g natas
- 6 - 12 folhas de manjericão
- 2 - 4 pés de salsa, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 725 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 950 mg
Alternatieve recepten
Sopa de beterraba
40 Min
Sopa de alho-francês com croutons
55 Min
Creme de espargos com rolinhos crocantes
1h 5min
Creme de alho-francês com sementes de abóbora
35 Min
Creme de beterraba
40 Min
Molho cremoso de café
Geen beoordelingen
Creme de canónigos
25min
Guisado de frango – na quiche
3h 20min
Creme de batata-doce, coco e cardamomo
55 Min
Creme de espargos verdes
50 Min
Creme de aveia com agrião
35 Min
Creme de couve-flor com profiteroles de tomate seco
2h 25min