Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pão
- 260 g água
- 20 g fermento de padeiro fresco esfarelado
-
10
g mel
of 10 g açúcar amarelo - 350 g farinha de mistura de cereais
- 150 g farinha tipo 65
- 20 g azeite
- ½ c. chá de sal
Molho de tomate
- 200 g tomate fresco cortado em pedaços
- 5 folhas de manjericão
- 1 dente de alho
- 50 g azeite
- ½ c. chá de orégãos
- ¼ c. chá de sal
- Voeding
- per 1 fatia
- Calorieën
- 498.8 kJ / 119.2 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 18.6 g
- Vetten
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 80 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bruschetta com pimentos, chouriço e anchovas
1h
Ravioli fritos
1h
Fajitas de camarão, guacamole com iogurte e rebentos de soja
25 min
Massa com curgete e bacon
40min
Massa integral com presunto e feta
30min
Salada fresca de salmão
35 Min
Fajitas com pasta de peru e cogumelos
25 min
Salada de beringela e pimento com cuscuz
35 Min
Penne com molho de tomate seco e espinafres
35 Min
Massa com frango e pesto de curgete
1h 10min
Massa cremosa de salmão e alho-francês
35 Min
Linguine com camarão, cogumelos e espargos
35 Min