Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pão
- 260 g água
- 20 g fermento de padeiro fresco esfarelado
-
10
g mel
of 10 g açúcar amarelo - 350 g farinha de mistura de cereais
- 150 g farinha tipo 65
- 20 g azeite
- ½ c. chá de sal
Molho de tomate
- 200 g tomate fresco cortado em pedaços
- 5 folhas de manjericão
- 1 dente de alho
- 50 g azeite
- ½ c. chá de orégãos
- ¼ c. chá de sal
- Voeding
- per 1 fatia
- Calorieën
- 498.8 kJ / 119.2 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 18.6 g
- Vetten
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 80 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wraps de vitela com tomate e molho de ervas
45 min
Queques de limão e sementes de papoila
40 min
Legumes no forno com molho de iogurte e azeite aromatizado
1 godz.
Caipirinha de tangerina e lima
5 Min
Beringiza = beringela + piza
45 min
Pappardelle de manjericão e azeite de alho
35 min
Dumplings de chocolate, molho de ameixa e sabayon
55 min
Piza com queijo brie, presunto e doce de figo
3h 35 min
Cuscuz com legumes
15 Min
Salada de pepino com molho de iogurte e cebolinho
2 godz.
Piza de salmão com alcaparras e manjericão
45 min
Bruschettas de tomate e ricota
25min