Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- extra virgin olive oil, to grease
- 9 oz sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
- 10 oz water, plus extra to steam and spray
- 20 ½ oz bread flour, plus extra to dust
- 2 tsp salt
- Voeding
- per 1 Total recipe
- Calorieën
- 9657 kJ / 2308 kcal
- Eiwitten
- 68 g
- Koolhydraten
- 480 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 17 g
- Natrium
- 5093 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
White Bread Rolls
3 godz. 30 min
Venezia Bread
11h
Artisan Bread (Betty)
4 godz. 35 min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Buttermilk Bread
2 Std.
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1h 40min
Sourdough Baguettes
15h
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120 godz. 5 min
Sourdough Baguettes
15h
Simple Mixing Bread
3 Std. 20 Min
Apple Wheat Starter
72 Std. 20 Min
Pretzel Bread
2 Std.