Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Merengue de chocolate
- 165 g de azúcar refinada
- 4 claras de huevo
- ½ cdita de cremor tártaro
- ½ cdita de extracto de vainilla natural
- 1 cda de fécula de maíz
- 1 cdita de cocoa en polvo
Mousse de chocolate
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 150 g de crema vegetal, tipo chantilly
- 20 g de azúcar
- 250 g de chocolate semi amargo
Decoraciones con chocolate temperado
- 200 g de chocolate amargo, en trozos o chispas
- 25 hojas verdes, lavadas y secas, (p. ej. de naranjo)
Montaje
- 200 g de praliné de avellanas, ver receta en Esenciale de DULCES BESOS CON THERMOMIX® por Paulina Abascal.
- azúcar glass, para decorar
- 50 g de frambuesas, frescas
- cocoa, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1705 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 66 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pay de guayaba con almendras
4 Std. 30 Min
Pastel de zanahoria
2 Std. 55 Min
Queso de cabra a base de plantas TM6
22u. 5min
Macarrones con merengue francés
1 Std. 30 Min
Frangipan de almendra
15 分钟
Barras de chocolate con menta
1 Std.
Pay de limón con galletas
12 Std.
Temperado de chocolate sobre mármol (tableado)
30min
Nieve de guanábana y mango
5 godz.
Café dalgona Irlandés
10min
Hot cakes soufflé (Japoneses)
40 Min
Sal de jamaica
1 Std.