![Baguette de espelta TM6 Baguette de espelta TM6](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5C57D2AC-9AFF-4A14-8011-5D18B580F047/Derivates/598a96b4-05d8-4475-9b43-f35f1240af3f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de agua y la necesaria para hornear
- 120 g de masa madre (ver tip)
- 1 cdita de azúcar
- de aceite de oliva, para engrasar
- 300 g de harina de fuerza y un poco más para trabajar
- 200 g de harina de espelta
- 1 ½ cdita de sal
- 20 g de jugo de limón recién exprimido
- Voeding
- per 1 receta completa
- Calorieën
- 7495 kJ / 1790 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 359 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 18.6 g
- Natrium
- 2345 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Masa madre sin gluten
120 Std.
Pan de brioche
5sa
Bagels
2 godz.
Francesillas
3h 15min
Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre
14 Std. 30 Min
Pan de cebolla TM6
9sa 15 dk
Pan rústico
2 godz.
Pan árabe de comino
40 Min
Pan de centeno con masa madre
2 godz. 50 min
Leche de arroz integral
10min
Mantequilla
2 godz.
Masa para pasta fresca
1 Std.