Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de agua y la necesaria para hornear
- 120 g de masa madre (ver tip)
- 1 cdita de azúcar
- de aceite de oliva, para engrasar
- 300 g de harina de fuerza y un poco más para trabajar
- 200 g de harina de espelta
- 1 ½ cdita de sal
- 20 g de jugo de limón recién exprimido
- Voeding
- per 1 receta completa
- Calorieën
- 7495 kJ / 1790 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 359 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 18.6 g
- Natrium
- 2345 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Masa madre de centeno
96h 20min
Pan brioche
14 Std.
Baguette
3h 45min
Pan artesanal TM6
5h
Kasoundi de jitomate (salsa de jitomate y mostaza)
2h
Masa madre (levadura natural)
120 Std.
Queso de cabra a base de plantas TM6
22h 5 min
Pan de cebolla TM6
9h 15min
Masa madre de trigo
96 Std.
Pan moreno en sartén con masa madre
14 Std. 30 Min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 Std.
Pan de centeno con masa madre
2h 50min