Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Buttermilch
- 15 g frische Hefe
- 1 Prise Zucker
- 250 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 20 g Olivenöl
- 1 ½ TL Salz
- 50 g Parmesan, in Stücken, und etwas mehr, gehobelt, zum Bestreuen
- 200 g Crème fraîche
- 15 g Honig
- ½ TL Pfeffer
- 150 g Chorizo, in Scheiben (3 mm)
- 70 g Jalapeño Chili, eingelegt und abgetropft, in Ringen
- 50 g Rucola
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2639 kJ / 628 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mediterrane Tomaten-Galette
1 Std. 15 Min
Flammkuchen mit Süßkartoffel und Chorizo
3h
Tomatenfocaccia mit Oliven
2h
Pide mit Gemüsefüllung und Dip
1h 20min
Empanada Gigante
1 Std. 15 Min
Chorizo-Patties
1 Std. 25 Min
Nudelauflauf mit Salsiccia und Mozzarella
1h 20min
Albondigas mit feuriger Tomatensauce
40min
Tarte Tatin mit Zwiebeln und Baconjam
1 Std.
Spanische Kartoffeln
40min
Brioche-Burger mit Camembert und Preiselbeeren
3h
Pulled-Chicken-Burger
1h 10 min