Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 250 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 130 g manteiga
- 70 g água
- 1 ovo
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de açúcar
Recheio
- 500 g leite
- 2 ovos
- 50 g açúcar
- ½ vagem de baunilha, só as sementes
- 10 g amido de milho
-
1000
g morangos pequenos
of 1000 g fruta fresca variada cortada em pedaços pequenos - Geleia de alperce q.b. p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2015 kJ / 481.6 kcal
- Eiwitten
- 11.2 g
- Koolhydraten
- 58.5 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 13.5 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 96.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Profiteroles
1 Std. 30 Min
Macarons cor-de-rosa com ganache de morango
2 Std. 30 Min
Bolo com frutos silvestres e natas
1 godz.
Tiramisú de chocolate e morango
2 Std.
Mil-folhas de café
35 min
Bolo fresco de morango
3h
Bolo fresco de morango
3h
Éclairs de chocolate
2 Std.
Trifle de choux com frutos vermelhos
1 Std. 20 Min
Folhados com creme de queijo de Azeitão e redução de moscatel
1h 10min
Creme de pasteleiro
15min
Bolos de arroz
35 min