Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 300 g Milch
- ½ Würfel Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
- 500 g Zopfmehl
- 1 ¼ TL Salz
- 50 g Butter, in Stücken (2 cm)
Tauchen und Backen
- 2 l Wasser
- 4 EL Natron
- ½ EL Salz
- 1 TL Meersalz, grobkörnig
- 3 - 4 EL Kaffeerahm
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1698 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
6-Strang-Butterzopf
2 godz. 35 min
Burger-Brötchen
1hod. 45min
Waadtländer Kreuzbrot
13j 30 menit
Chneublätz (Fasnachtsküchlein)
1u. 10min
St. Galler Bürli
26hod. 30min
UrDinkel Brot
11 godz.
Toastbrot
3 Std.
Baguette
3 godz. 45 min
Pita Brot
2 godz.
Ruchbrot im Brattopf
2h 25 min
Weggli
2 godz. 5 min
Hotdog vom Grill
2 godz.