Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 c. à soupe de poivre noir en grains (15 g)
- 2 échalotes, coupées en quatre
- 50 g de carotte, coupée en morceaux
- 1 branche de céleri, effilée et coupée en morceaux
- 20 g de beurre, coupé en dés
- 1 pincée de sel
-
50
g de vin blanc sec
of 50 g de cognac - 20 g de fécule de maïs
- 150 g d'eau
- ¼ de cube de bouillon de légumes
- 200 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 501 kJ / 121 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Sauce curry
30min
Sauce au roquefort
20 min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce tartare
10 Min
Sauce béarnaise
20 min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20 min
Sauce hollandaise
15 min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30min
Sauce aurore
15 min
Sauce Messine
10 Min
Sauce béarnaise
40min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1h 50min