Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 c. à soupe de poivre noir en grains (15 g)
- 2 échalotes, coupées en quatre
- 50 g de carotte, coupée en morceaux
- 1 branche de céleri, effilée et coupée en morceaux
- 20 g de beurre, coupé en dés
- 1 pincée de sel
-
50
g de vin blanc sec
of 50 g de cognac - 20 g de fécule de maïs
- 150 g d'eau
- ¼ de cube de bouillon de légumes
- 200 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 501 kJ / 121 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Sauce au roquefort
20min
Sauce béarnaise Mode Sauce
20min
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30 min
Sauce hollandaise
15 Min
Sauce Messine
10 Min
Sauce moutarde à l'aneth
25 Min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1 Std. 50 Min
Sauce curry
30 min
Sauce béarnaise
20min
Sauce choron
20min
Sauce hollandaise
15 Min
Sauce béarnaise
40 min