Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g wody, o temp. pokojowej
- 6 jajek, rozm. M
- 70 g majonezu
- 2 łyżeczki musztardy, pikantnej
- 1 łyżeczka octu jabłkowego
- ½ - ¾ łyżeczki soli
- ¼ - ½ łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- papryka ostra, mielona, do oprószenia jajek
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 658 kJ / 157.2 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 1.3 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 0.2 g
- Natrium
- 388.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ryż pomidorowy z szynką
40min
Kanapki z pastą jajeczną
10min
Wielkanocny sos majonezowy
45 Min
Wielkanocny pasztet jajeczny
1 Std. 5 Min
Warstwowa sałatka śledziowa z groszkiem i papryką
3h 30min
Szybka zapiekanka ziemniaczana à la gratin
45 Min
Jajka faszerowane pastą z sardynek
40min
Portugalskie zielone jajka
50min
Jajka faszerowane brokułami i kiełkami
55min
Jajka faszerowane buraczkami
30 Min
Jajka faszerowane ziołami
45 Min
Sałatka gyros
1 Std. 15 Min