Compatibele versies
Menu: Espargos, Arroz de parmesão e molho de limão; Espuma de frutos vermelhos
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 - 700 g espargos verdes arranjados
- 1 c. chá de sal
- 30 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 1200 g água
-
1
c. chá cheia de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes esfarelado - 200 g arroz basmati
Espuma de frutos vermelhos
- 140 g açúcar
- 500 g frutos vermelhos congelados
-
10 - 30
g sumo de lima
of 10 - 30 g sumo de limão - 1 clara de ovo
Molho de limão
- 120 g caldo de legumes líquido
- 4 gemas de ovo
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta preta
- 10 g sumo de limão
- 1 fio de azeite
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2580 kJ / 616 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 8.5 g
- Natrium
- 916 mg
Alternatieve recepten
Brunch espanhol
1h 15 min
Curgete espiralizada com camarão e molho de limão - TM6
Geen beoordelingen
Pasta de alho
20 min
Menu: Caril de bacalhau e grão com arroz e bolo de laranja a vapor
55min
Guisado de legumes e leitelho
Geen beoordelingen
Mistura de casca de maçã e especiarias
Geen beoordelingen
Menu: Limonada "Zero waste", menu completo e crumble de fruta da época
45min
Arroz doce
1 godz. 5 min
Legumes salteados
10 min
Caldo de aproveitamento de legumes
55min
Salada de penne com pesto rosso e fiambre de aves caseiro
1h
Saltear carne de vaca em tiras
15min