Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa Boloñesa
- 30 g de apio en trozos
- 70 g de zanahoria en trozos
- 100 g de cebolla en cuartos
- 1 ramita de albahaca fresca (solo las hojas)
- 50 g de aceite de oliva
- 400 g de carne picada
- 70 g de vino tinto
- 10 g de extracto de tomate
-
400
g de tomate triturado natural
of 400 g de tomate triturado en conserva triturado natural - 2 pellizcos de sal
- 1 hoja de laurel fresca
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
Polenta
- 300 g de polenta instantánea
- 800 g de leche
- 400 g de agua
-
1
cucharada de concentrado de caldo de verduras casero
of 1 cubito de caldo de verduras - 1 cucharadita de sal
- 50 g de manteca
- 100 g de queso fresco en trozos (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2392 kJ / 572 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 37 g
Alternatieve recepten
Tarta integral de calabaza, choclo y queso
1 Std. 40 Min
Tarta Pascualina
1sa 30 dk
Puré de papas al estilo Argentino
50 Min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55 Min
Pastel de papa
1 Std. 10 Min
Pastafrola de membrillo
2h
Budín de mandarinas
55 Min
Bizcochuelo de vainilla
40 dk
Tarta de jamón, queso y tomate
1 Std. 10 Min
Chipa
30 Min
Budín de naranja
1sa
Salsa criolla
5 Min