Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g mleka
- 40 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 15 g cukru
-
550
g mąki chlebowej, pszennej
of 550 g mąki pszennej, typ 650 - 2 łyżeczki soli
-
10
g ziaren pieprzu czarnego
of 10 g ziaren pieprzu białego - 4 kawałki białego chleba tostowego, w kromkach, połamane na mniejsze części
- 2 jajka, roztrzepane
- 2 opakowania sera camembert (po 120 g każde)
- olej rzepakowy, do smażenia
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 786.3 kJ / 187.8 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 26.4 g
- Vetten
- 6.2 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 354.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rogaliki à la pizza
1h 5min
Kurczak w sosie zapiekany pod ciastem francuskim
55min
Jajka po szkocku w chlebowej panierce z sosem miodowo-musztardowym
1h
Cebule faszerowane ziemniakami (z grilla)
1h 15min
Kibiny z ziemniakami i serem cheddar
1h 45min
Tureckie börki z ziemniakami
1h 15min
Pizza z makaronu spaghetti
1 Std. 10 Min
Szybka zapiekanka ziemniaczana à la gratin
45min
Chrupiące krążki cebulowe
30min
Scones z camembertem
45min
Bieszczadzkie knysze z sosem czosnkowym
2h 30min
Chlebek do odrywania z serem
1h 50 min.