Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 300 g de jitomate saladet, en cuartos
- 200 g de puré de tomate, casero
- 1 ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
-
600
g de caldo de res
of 600 g de agua y 1 cdita de concentrado de caldo de res - 650 g de falda de res, en trozos (8 cm)
- 80 g de cebolla
- 200 g de pimientos rojos
- 50 g de aceitunas verdes deshuesadas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 774 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1194 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1 Std. 20 Min
Boeuf burguignon
1 Std. 10 Min
Estofado de res y cerveza con puré Colcannon en cocción lenta TM6
5 godz. 5 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Adobo con carne
50 min
Pescado a la veracruzana
30 Min
Pollo al tequila y chile pasilla
2h
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 Std. 15 Min
Carne en su jugo
35 min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1h 50 min
Picadillo con rajas
25 min