Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Capa de mango
- 500 g de mango maduro pelado en trozos
- 80 - 100 g de azúcar
- 100 g de agua
- 2 sobres de agaragar en polvo (4 g)
Capa de coco
- 600 g de leche de coco
- 100 - 120 g de azúcar
- 1 sobre de agaragar en polvo (4 g)
Salsa de chocolate
- 300 g de agua
- 30 g de chocolate negro (85% de cacao)
- 50 g de jarabe de agave
- 30 g de cacao puro en polvo
- 10 g de harina
- 1 pellizco de sal
Para servir
- 100 g de frutos rojos frescos variados
- 100 - 200 g de mango maduro
- 100 g de piña fresca
-
1 - 2
cucharadas de copos de coco
of 1 - 2 cucharadas de coco rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 621 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 33.4 g
- Vetten
- 1.3 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 69.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz con leche de coco y mango
40min
Tarta mousse de piña
6h 30min
Cheesecake de coco sin horno
4 godz. 15 min
Crema de queso con coulis de frutos rojos especiado
4 Std. 45 Min
Pastel de queso crema y arándanos
6 Std. 40 Min
Mousse de papaya
2 Std. 30 Min
Delicia de jijona con corazón de mango
13 Std. 10 Min
Fritos de manzana (HESTAN CUE)
35min
Flan de almendra con salsa de caramelo
2 Std. 45 Min
Panna cotta de piña colada
2h 20min
Cuajada de carnaval
4 Std. 45 Min
Fresas en gelatina de té
5u. 35min