Apparaten en Accessoires
Borschtsuppe
Voorbereiding 15min
Totaal 50min
6 porsjoner
Ingrediënten
-
persille, fersk kun blader3 - 5 kvister
-
tomat kuttet i biter200 g
-
løk kuttet i halve100 g
-
gulrøtter kuttet i biter100 g
-
rødbeter, rå kuttet i biter (2 cm)200 g
-
vegetabilsk olje40 g
-
poteter kuttet i biter (2 cm)150 g
-
rød paprika kuttet i biter (2 cm)100 g
-
hvitkål kuttet i strimler200 g
-
vann1000 g
-
salt2 ts
-
malt svart pepper½ ts
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porsjon
Eiwitten
2 g
Calorieën
513 kJ /
123 kcal
Vetten
7 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
12 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Min Kokebok
158 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je dit ook leuk...
Rensende thaisuppe
25min
Kremet aspargessuppe
Geen beoordelingen
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Geen beoordelingen
Misosuppe
Geen beoordelingen
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Geen beoordelingen
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Geen beoordelingen
Kremet ertesuppe
40min
Kikertsuppe (Revithia)
Geen beoordelingen
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Geen beoordelingen
Kremet fiskesuppe
45min
Betasuppe
30min
Fattigmann "aspargessuppe"
50min