Kikertsuppe (Revithia)

Kikertsuppe (Revithia)

Geen beoordelingen
Voorbereiding 5min
Totaal 1u. 40min
6 porsjoner

Ingrediënten

  • løk, gul delt i to
    150 g
  • olivenolje
    50 g
  • kikerter, tørket bløtlagt over natten, skylt og drenert
    250 g
  • vann
    1350 g
  • salt
    2 ts
  • vann avkjølt
    250 g
  • hvetemel
    30 g
  • sitronsaft, ferskpresset (ca. ½ sitron)
    20 g
  • flatbladet persille, fersk kun blader
    2 kvister

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsjon

Eiwitten 12 g
Calorieën 1054 kJ / 251 kcal
Vetten 9 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 27 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...

Alles tonen