Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 30 g Butter, in Stücken
- 220 g Milch
- 30 g Rohrzucker, hell
-
25
g frische Hefe, zerbröselt
of 2 ¼ TL Trockenhefe - 350 g Mehl
- 1 TL Knoblauch, gemahlen
- ¼ TL Petersilie, getrocknet
- ¼ TL Basilikum, getrocknet
- ¼ TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Meersalz
- Olivenöl zum Einfetten
Tomatensauce
- 2 Knoblauchzehen
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 500 g passierte Tomaten
- 1 EL Oregano, getrocknet
- 2 TL Zucker
- 1 TL Meersalz
- 2 Prisen Pfeffer
Fertigstellung
- Mehl zum Bearbeiten
- 250 g Mozzarella, gut abgetropft, in Stiften (1 cm)
- 80 g Peperoni-Salami, in Streifen (1 cm)
- 700 g Wasser, warm
- 60 g Natron
- Meersalz, grob, zum Bestreuen
- 40 g Butter, in Stücken
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 440 kJ / 105 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
The-German-Hot-Dog
35 min
Würstchen im Schlafrock
2 Std.
Hot Dog Buns Homemade
2 godz. 15 min
Käse-Salami-Twister
1 Std. 50 Min
Mini-Calzonen
1 Std. 40 Min
Partyring
2 Std.
Burger Balls
3 Std. 30 Min
Pizzaspieße
1 godz.
Langos klassisch
1 Std. 30 Min
XXL-Bacon-Zwiebel-Cheeseburger
2 Std.
Grillbrote
1 Std. 40 Min
Hot-Dog-Faltenbrot
1 godz. 35 min