Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g pomidorów, bez gniazd nasiennych i skórki, pokrojonych w ćwiartki
- 200 g cebuli, przekrojonej na pół
- 30 g cukru
- 1 łyżeczka octu
- ½ łyżeczki musztardy
- 1 łyżeczka soli
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 1 - 2 szczypty cynamonu, mielonego
- 1 - 2 liście laurowe, suszone
- 2 ziarna ziela angielskiego (opcjonalnie)
- 1 - 2 goździki
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 65.8 kJ / 15.7 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 0.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 96.6 mg
Alternatieve recepten
Klasyczny włoski przecier pomidorowy (passata)
55min
Przecier pomidorowy z ziołami i czosnkiem (passata)
1h 10min
Dżem truskawkowy
1h 5min
Dżem gruszkowy z imbirem i rozmarynem
1h 15min
Pikle z ogórków z koperkiem
15min
Ketchup
1h 20 min
Sok pomidorowy
20min
Ketchup z cukinii
1h
Ketchup curry
30min
Marynowane papryki
55min
Dżem z melona
30min
Sos paprykowy à la Ajvar
55min