Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto na pierogi
- olej, do natłuszczenia przystawki Varoma i miski
- 160 g wody
- 300 g mąki pszennej
- 1 łyżka oleju
- ¼ łyżeczki soli
Farsz i pierogi
- 400 g liści białej kapusty, pokrojonych na kawałki
- 1 ½ łyżeczki soli
- 350 g mięsa wieprzowego, mielonego
- 530 g wody
- 20 g sosu sojowego
- 10 g wina ryżowego
- ½ łyżeczki cukru
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżka oleju sezamowego z pierwszego tłoczenia (15 g)
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 318 kJ / 76 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pierogi z mięsem
1 godz.
Pierogi z mięsem z rosołu i kiszoną kapustą
1 godz. 30 min
Pyzy z mięsem
1 Std. 20 Min
Pierogi z serem i jagodami
1 Std. 15 Min
Pierogi z grzybami i karpiem
2 Std. 35 Min
Kartacze z mięsem
1 godz.
Pierogi z truskawkami ze śmietaną i miętowym cukrem
2 Std.
Pierogi z farszem z surowych ziemniaków i boczku
1 Std. 15 Min
Smażone pierożki wonton
1 godz. 25 min
Cepeliny z serem
24j 50 menit
Pierogi ruskie
1 godz. 30 min
Pierożki shaomai
2 Std.