Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Farsz
- 25 g kaszy manny
- 600 g ziemniaków, mączystych, ugotowanych, ostudzonych, pokrojonych na kawałki (patrz wskazówka)
-
500
g twarogu, tłustego, pokrojonego na kawałki
of 500 g twarogu, półtłustego, pokrojonego na kawałki - 100 - 150 g cebuli, podsmażonej (patrz wskazówka)
- sól, do smaku
- pieprz czarny, mielony, do smaku
Ciasto
- 250 g wody, ciepłej, plus dodatkowa ilość do gotowania pierogów
- 1 jajko
- 20 g oleju
- 560 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do posypania blatu
- sól, ilość do gotowania pierogów
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2349 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 97 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 324 mg
Alternatieve recepten
Kluski śląskie
30min
Pierogi z mięsem
1h
Pierogi z kapustą i grzybami
2u. 40min
Oponki serowe
45min
Pierogi z grzybami i szpinakiem
1h 30min
Pierogi z truskawkami ze śmietaną i miętowym cukrem
2h
Placki ziemniaczane
45min
Pączki
1h 20 min
Pierogi z kapustą i mięsem wieprzowym na parze
1h 35 min
Krokiety z grzybami i kapustą
2h 10min
Makaron jajeczny
1h
Miodownik-Stefanka Sławomira Zabawy
4h