Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- aceite en aerosol, la necesaria para engrasar
- cocoa en polvo, la necesaria para espolvorear
- 235 g de agua
Ingredientes secos
- 225 g de harina de trigo
- 70 g de cocoa en polvo
- 5 g de bicarbonato de sodio
- 3 g de polvo para hornear
- 2 g de sal fina
Batido de huevo
- 4 huevos
- 285 g de azúcar refinada
- 10 g de esencia de vainilla
- 190 g de mayonesa, natural
- 1000 g de agua, para lavar
Crema batida
- 100 g de mantequilla, en cubos
- 100 g de queso crema, en cubos
- 600 g de crema para batir (30-40% grasa), fría
- 180 g de azúcar refinada
- 15 g de esencia de vainilla
- 200 g de queso mascarpone, frío
- 400 g de fresas, sin tallo
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1977 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 331 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel triple chocolate en capas
2 Std. 30 Min
Pastel lava de chocolate
30 min
Pastel de chocolate
45 min
Pastelito de chocolate (Black Diamond)
2 Std.
Pastel pink velvet
7h 20min
Betún de chocolate
10min
CH1: Pastel de almendras, turrón, mango y chocolate blanco
4 Std.
Red Velvet
1 Std. 20 Min
Guajolota de mole (torta de tamal)
2 Std.
Pastel de chocolate con avellanas
2 Std. 40 Min
El mejor pastel de chocolate
1 godz.
Pastel de chocolate y almendras
25min