Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramelo
- 250 g de azúcar refinada
- 70 g de agua
- 30 g de mantequilla, en cubo
- 5 g de jugo de limón recién exprimido
- 1000 g de agua, para limpiar
- 5 g de vinagre, para limpiar
Batido
- 160 g de azúcar mascabado
- 200 g de mantequilla, en cubos, a temperatura ambiente
- 40 g de esencia de vainilla
- 8 huevos
- 400 g de harina de trigo
- 5 g de sal fina
- 14 g de polvo para hornear
Decoración
- 250 g de piña en almíbar rebanada, reserve el almíbar
- 100 g de cerezas en almíbar, sin tallo
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1550 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 236 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de tres leches con rompope
2 Std.
Pastel de rompope
2 Std.
Arroz con leche
3 Std.
Pan de elote
2 Std.
Agua de Horchata
10 Min
Pastel de tres leches
3 Std.
Strudel de manzana
1 Std. 45 Min
Rosca de naranja (Black Diamond)
2 Std.
Pastel de elote con rompope TM6
2 Std.
Pay de manzana casero
2h 20 min
Pay de queso
6 Std.
Pasta hojaldre sin empaste
1 Std.