Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 ramitas de estragón fresco (solo las hojas, reserve los tallos)
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, reserve los tallos)
- 50 g de tomate
- 80 g de chalotas
- 80 g de vinagre de vino blanco
- 180 g de mantequilla en trozos
- 4 yemas de huevo
- ¼ - ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 cucharaditas de tomate concentrado
- Voeding
- per 200 g
- Calorieën
- 7899 kJ / 1885 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 195 g
- Verzadigd vet
- 104 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1335 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrilleras guisadas con cerveza y pimientos del piquillo
1 Std. 20 Min
Salsa de Pedro Ximénez
35 Min
Soufflé de queso de cabra fresco
30 Min
Salsa bearnesa
15 Min
Tortitas de chocolate con salsa y nata montada (HESTAN CUE)
45 Min
Cocochas y rúcula en tempura con salsa de piquillos
45 Min
Crêpes rellenos con bacalao y salsa de piquillos
1h 35min
Arroz con cordero y verduras (Plov)
50min
Barba de dragón
2 Std.
Bombas crujientes de crema
5 godz. 30 min
Aprikosen-Lebkuchen (pastas de frutos secos y especias)
1 Std. 30 Min
Salsa bearnesa (Espesar)
20 Min