Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4 - 6
postas de maruca (aprox. 800 g)
of 4 - 6 postas de cherne (aprox. 800 g) - 700 g tomate maduro
- 100 g pimento verde cortado às rodelas
- 100 g pimento vermelho cortado às rodelas
- 1 c. chá de sal
- 300 g cebola
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada às rodelas (1 cm de espessura)
-
1 ½
c. chá de caldo de peixe caseiro
of 1 ½ cubo de caldo de peixe - 1 pitada de piripíri (optioneel)
- 200 g vinho branco
- 50 g água
- 1 folha de louro
- 4 pés de coentros, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1486 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz de bacalhau com espinafres e feijão
30 λεπτ.
Massa guisada com carne
45min
Jardineira de carne
1h 5min
Cozido à portuguesa
1 Std. 35 Min
Arroz de marisco
45min
Lulas guisadas
50 λεπτ.
Caldeirada de bacalhau
40 Min
Caldeirada de Lulas
45min
Pescada com batatas ao vapor
40 Min
Arroz de pato
1h 5min
Arroz de polvo
1h 15min
Carne estufada com puré de batata e cenoura
50 λεπτ.