Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g água
- 1 c. chá de sal
- 250 g arroz agulha
- 2 ovos
- 120 g cenoura cortada em cubos pequenos
- 280 g curgete cortada em cubos pequenos
- 100 g ervilhas congeladas
- 200 g atum em lata escorrido
-
100
g azeitonas verdes s/ caroço cortadas às rodelas
of 100 g azeitonas pretas s/ caroço cortadas às rodelas - 15 - 20 g cornichons ou outros picles cortados às rodelas
- 1 pé de hortelã, só as folhas
- 1 c. sopa de azeite
- 7 tomates-cereja cortados em metades ou quartos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2027 kJ / 485 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salada de massa com atum e vinagrete de manjericão
30min
Massa da quinta
40 Min
Salada de três leguminosas
35 min
Tagliatelle com cogumelos salteados
40 Min
Salada de batata, feijão-verde e ovo cozido
45 Min
Salada de massa e grão
25min
Massa com frutos secos e tomate seco
30min
Massa com bacon, ervilhas e manjericão
40 Min
Salada de feijão-frade e bacalhau
30min
Esparguete com atum e molho arrabiata
40 Min
Penne com molho de tomate e chouriço
25min
Salada-russa
50 Min